schedule
15/03/2024
person
Nanda

Voorwoord en Inleiding

Inleiding Bestuur

Roeland en Joep

Yvonne van Rooy treedt op 1 december af als voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ). Ze is lid van het dagelijks bestuur van VNO-NCW en toezichthouder bij diverse bedrijven en culturele instellingen. Eerder bekleedde zij verschillende politieke functies en was zij bestuursvoorzitter van de universiteit van Tilburg en Utrecht.

Yvonne van Rooy treedt op 1 december af als voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ). Ze is lid van het dagelijks bestuur van VNO-NCW en toezichthouder bij diverse bedrijven en culturele instellingen. Eerder bekleedde zij verschillende politieke functies en was zij bestuursvoorzitter van de universiteit van Tilburg en Utrecht. Yvonne van Rooy treedt op 1 december af als voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ). Ze is lid van het dagelijks bestuur van VNO-NCW en toezichthouder bij diverse bedrijven en culturele instellingen. Eerder bekleedde zij verschillende politieke functies en was zij bestuursvoorzitter van de universiteit van Tilburg en Utrecht. Yvonne van Rooy treedt op 1 december af als voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ). Ze is lid van het dagelijks bestuur van VNO-NCW en toezichthouder bij diverse bedrijven en culturele instellingen. Eerder bekleedde zij verschillende politieke functies en was zij bestuursvoorzitter van de universiteit van Tilburg en Utrecht. Yvonne van Rooy treedt op 1 december af als voorzitter van de

Voorwoord voorzitter

Mr. Y.C.M.T. (Yvonne) van Rooy

Mr. Y.C.M.T. (Yvonne) van Rooy is met ingang van 1 december 2018 benoemd tot voorzitter van de Raad van Toezicht van de stichting Raad voor Accreditatie (RvA). Yvonne van Rooy volgt hierbij drs. E.H.T.M. (Ed) Nijpels op die aftreedt vanwege de statutair bereikte zittingstermijn.